Photo day

1G6A3442

Oh herregud, nu är jag helt slut. Vi har haft en fotograf på plats idag för att fota hela huset inför försäljningen. Jag älskar ju att fixa och att ha fint, men att ha varenda rum ‘perfekt’ och foto-redo samtidigt, puh. Huset är på 600kvm, så ni förstår att det tar lite tid. Så både igår och idag har det putsats och piffats för fullt. Himla bra att svärfar bor hos oss just nu, han gick bla loss med dammsugaren idag.

Oh my, I’m half dead at the moment. We had a photographer in the house today to take photos for the realtors website. I love to work in the house and make it pretty, but to have the whole house 5000sqf+2000sqf ‘perfect’ and photo ready at the same time, puh. That takes time. So I’ve been working my butt off. Also great to have my father in law staying with us at the moment. He went bananas with the vacuum cleaner today. 

1G6A3443

Fina färska blommor tog mig alldeles för lång tid att fixa, var på två ställen igår där det var alldeles utplockat och halv-visset, och två ställen idag. Inte ok! Så det tog alldeles för mycket av min tid, så det blev lite stressigt idag innan fotografen dök upp. Och imorse när jag precis bäddat sängen och gjort iordning sovrummet och garderoben, då kom kidsen jagandes och sprang rätt över sängen och in i min garderob som en storm så resväskorna rullades iväg. Då blev jag liiite matt! Haha.

Getting fresh flowers took way too long time. I went to two places yesterday and two today to find what I wanted. Not ok! So I have to say I was a bit stressed the hour before the photographer showed up. Also this morning after just making our bed and closet nice, the kids came running like a storm over the bed and into the closets so the suitcases rolled away. Then I almost lost it ;) Haha.

1G6A3447

1G6A3446

 

Huset kommer läggas ut på markanden slutet på nästa vecka. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och andas lite på trappan ute i det fina vädret.

The house will be on the market by the end of next week.
Now time to relax and breathe with a cup of coffee outside in the nice weather. 

PS. HAPPY BIRTHDAY TO MY AMAZING EMMA 40 YEARS OLD TODAY!!! DS.

Kram//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s