Emma’s birthday party

IMG_2236

Moa, jag och Evelina i trappan på Shinola Hotel Detroit, i väntan på Emma, som i veckan fyllde 40 år och som vi firade så alldeles!
Det var några som undrade om min outfit på instastory. Klänningen kommer från IRO, skorna Jimmy Choo, nätstrumpa Wolford, väska gammal goding från Louis Vuitton. Kul att klä upp sig lite extra ibland!

Moa, Evelina and I at Shinola Hotel Detroit, waiting for Emma, that turned 40 years old this week!!
There were some people that asked about my outfit on Instastory. The dress is from IRO, shoes Jimmy Choo, net socks Wolford, bags god oldie from Louis Vuitton. Fun to dress up once in awhile!

När man matcher klänning med snygga påsen! Och i den låg en fin scarf till födelsedagsbarnet.

When you match the cool bag. We bought a beautiful scarf for the birthday girl!!


Det blev överraskningsfest som sagt på Shinola Hotel, med massa underbara vänner och god mat. Efter det åkte vi vidare till en karaoke bar! Ett härligt gäng hade flugit in från Sverige för att fira, och i kompisgänget finns bla två proffssångare – Patrik Jean och Velvet! Alltså, magi när dom gick upp och sjöng Perfect med Ed Sheeran. Det var inte lika magiskt när jag var uppe på scenen!

So we had a fun surprise party at Shinola Hotel, with lots of friends and yummy food. After that we headed to a karaoke bar. There were some friends that flew in from Sweden to celebrate, and two of them are professional singers – Patrik Jean and Velvet! It was magical when they entered the stage and sang Perfect with Ed Sheeran. It was not as magical when I was singing, for sure!

 

 

Benet!! Detta ben har jag släpat hem från Las Vegas, och Emma sa nån gång att hon så gärna skulle vilja ha en kväll med Benet. Tänkte då att det blir perfekt till denna kväll… och så glömde jag det hemma – lösning på det – Benet fick åka Uber till oss!! Så värt det, haha!

The Leg!! Ok, so I brought home this Leg from Las Vegas a few years ago. Emma mentioned that she would love to party with the Leg sometime. So I thought it was perfect for this night, but I forgot to bring it, but the problem got solved – The Leg got an Uber drive! So worth it, haha!


Bild 1 från Las Vegas VS Bild 2 från i torsdags. Moget och kul, hehe :)

Hoppas ni har en fin helg. Här ska spelas Nerf guns med barnen! Också moget och kul!

Pic 1 from Las Vegas VS Pic 2 from Thursday night :) So mature and fun!!

I hope you are having a great weekend. Time for Nerf gun war with the kiddos! Also mature and fun!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s