From our new kitchen

IMG-0276-2

Men åhhh!!! Blev helt lycklig när jag öppnade mejlen och fick se denna bild!! Sekunden innan grät jag, då jag kom gåendes och såg när dom bankade ner Till Salu-skylten på vårat Amerikanska hus. (detta var alltså en vecka sen). Känslorna går upp och ner som värsta berg- och dalbanan här!!

Fina köket är från bästa Falerumkök, och den ursnygga skjutdörren är från Swedoor. Velade ett tag om jag ville ha mörkgråa dörrar eller vita. Just nu känns det helt självklart att jag valde det förstnämda, heja mig liksom ;) Både köket och dörren är målat i NCS S7000N.
Det ska bli så fantastiskt kul att kliva in i detta hus i sommar. Då mer eller mindre helt färdigt. Oftast följer man väl ett bygge på nära håll och ser alla steg på vägen. Men så är ju inte fallet för oss. Spännande ändå!!

Mer bilder kommer! Nu ska vi packa bilen och åka till Toronto, där Eddie-Bo ska spela hockeyturnering!

Oh myyy!! I got this picture sent and it made me so happy!! The second before that I was crying because I came walking and saw when they put up the For Sale sign (this was a week ago). The feelings are all over the place.

The lovely kitchen is from Falerumkök, and the pocket door from Swedoor. It took me awhile to decide the color for the doors, dark grey or white? Now it feels totally natural I choose grey, applaud to me ;)
The kitchen and door are painted with NCS S7000N. 

I can’t wait to see the house in the summer, by then almost all done. Normally you might follow your construction closer, so you can follow all the steps. Not the case for us!

Time for us to pack up the car and go to Toronto. Eddie-Bo is playing in a hockey tournament over the weekend!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s