My Oliver

1G6A0569

Hur söt får man va ♥ Lite partisk som mamma, men på riktigt!! Åh älskar mina barn så galet mycket. Idag har vi firat den bästa Oliver som har fyllt hela sex år! Jag är alltså ingen småbarnsmamma längre.
Bilden är inte precis färsk, för här har han lite lugg och så. Den klippte han av ända in till skalpen för två veckor sen. Alltså rejält och mycket. Hamnade i en så konstig situation, när jag förklarade att det bara är jag som får klippa hans hår, för han såg alltså inte klok ut, men han var såååå nöjd med sin nya look. Så han förstod liksom inte problemet med det ;) Unge!!
Han är iaf så härlig, mysig och rolig, och oftast på topphumör. Så stolt över han som jobbar så hårt med hans tal, som blivit riktigt bra. Nu är det mest svenskan som jag pushar. Häromdagen frågade jag han om han var trött eller pigg? Då svarade han -Pig, I’m not a pig!!! :)

Lite bilder från hans födelsedag och resan till Toronto kommer imorrn.
Nu ska jag meditera och sen titta på några avsnitt av Suits. Perfekt avslut på en fin födelsedag!


How cute can he be ♥ Of course I think so since I’m his mom, but for real!! Awe I love my boys so much. Today we have been celebrating the best Oliver that turned six years old! I’m not a mom of small children anymore.

The pictures is not fresh, because here he has a bang and some longer hair on top of the head. That he cut off about two weeks ago, super short all the way in to the scalp. A lot. I ended up in a weird situation, when I explained I’m the only one that can cut his hair, cuz to be honest he looked terrible, but he was soooo happy about his new look. So he couldn’t understand the problem ;) Kiddo!!
Anyway he’s awesome and funny, and mostly a easygoing and happy boy! His speech has improved a lot, so now I’m mostly pushing the Swedish. He doesn’t speak much, but understand mostly. 

Some pictures from his birthday and from our Toronto trip will come up tomorrow.
Now I’m gonna end a great birthday with meditation and a few episodes of Suits.

KRAM//Xx Cissi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s