Last weekend in Toronto

1G6A3556

Här kommer några bilder från hockeyturneringen i Toronto förra veckan. Eddie-Bos gamla lag slittrades upp efter den vanliga säsongen, och nu när han spelar sk ‘Spring hockey’, spelar han för Detroit Flames.

Some pictures from the hockey tournament in Toronto last weekend. Eddie-Bo’s previous team split up after the regular season, and now he plays ‘Spring hockey’ for Detroit Flames. 

1G6A3589

Johan har äntligen börjat hjälpa till att coacha, och det gör mig både glad och stolt. För fyra år sen fick han panikångestattacker av att bara komma nära en ishall och missade så mycket av Eddie-Bos hockey och mycket annat också.
Nån som känner igen nån mer på bänken? Ja, det är Johans gamla lagkamrat Chris Osgood och så Geo. Grym trio!! Chris son Max spelar i laget, och jag älskar att hänga med Max mamma Jenna på läktaren igen!

Johan finally started to help coaching on the bench. That makes me both happy and proud. Four years ago he got panic-attacks of just getting close to an ice arena. He has missed out so much of Eddie-Bo’s hockey and lots of other things too. 
Anyone recognize someone else on the bench? Yes. it’s Johan’s old teammate Chris Osgood , and Geo. Amazing trio! Chris son Max plays on the team, and I love being back with Max’s mom in the audience!

1G6A3562

Denna turnering var en ‘Brick Tournament’, som betyder att alla lag var handplockade med toppspelare, förutom vårat lag. Ni hör, det är lite galet här! Vi visste att det skulle bli svåra matcher, men dom lyckades kamma hem två vinster och tre förluster sammanlagt. Eddie-Bo spelade grymt bra och gjorde ett gäng mål och assists. Så stolt över han också!!

Det är fredag och vi är nu på väg till ny turnering. Denna gång i Sarnia, Canada, som bara är ca 1,5h bort. Håller tummarna för min hockey-tokiga son och Detroit Flames igen! Älskar att va hockeymamma ska ni veta!!


So this was a ‘Brick Tournament’, meaning that every team was handpicked, except for our team. Kinda crazy, I mean they are only eight years old. we knew it would be tough games, but the played so well and won two, and lost three. Eddie-Bo played awesome and got a few goals and assists. So proud of him too!!

It’s Friday and we are now on our way to another tournament, this time in Sarnia, Canada. Only 1,5h from home. I’m wishing my hockey crazy son and his team good luck again. I love being a hockey mom, if you wondered!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s