More pics from Sweden

IMG-0278

Nästan plågsamt att jag inte har sett huset i verkligheten sen i februari!! Jag blir lycklig dock när bilder skickas! Denna bild är tagen nerifrån och upp, där trappan ska monteras. Lite ramar är uppsatta på väggen här, och jag kommer sätta dit fler när jag är hemma. Detta är detaljer som är svårt att bestämma med Atlanten emellan!

It’s a bit painful that I haven’t seen our new house since February. But I love when I get pictures sent. This is taken from the first floor and up, where the stairs will be installed. I choose to have some frames here, and I will add more once I’m home. That’s one thing that is hard to decide with the Atlantic in between. 

IMG-0279

IMG_0293

Detta är på övervåningen. Rakt fram har ni våran Master suite. Älskar att säga det på engelska ;) Pojkarnas badrum är till vänster och närmast bild är dörren in till tvättstugan.

Second floor. That’s the entrance to our Master suite. The boys bathroom is to the left, and the door to the laundry room is closest in the picture.

IMG_0294

Jag har valt att måla in alla dörrfoder och golvlister i samma kulör som väggarna, och alla dörrar kommer va mörkgrå. Jag kör en blandning på släta luckor och lister, men med en sk skurkloss (den rektangulära klossen längst ner vid dörrfodret, som man annars har till allmogelister. Och samtidigt bestämde jag att sätta dit en tunn extra vägglist på nedervåningen, övre hallen och master suite, för att det ska se ut som extra bred golvlist. Och skippade taklister. Det velade jag om länge, för älskar det också! Så en blandning på modernt och lite mer traditionellt helt enkelt.

I also chose to paint the baseboards and moldings the same color as the walls, and all doors will be dark grey. It’s a mix of modern sleek lines, and some more traditinal details like the doors and extra wide baseboards in the master suite, second floor hallway and first floor, but with no crown molding. Crown molding or not, that was a detail I thought about a lot, because I love it with or without!

IMG_0296

Denna bild är tagen inifrån Olivers rum. Det känns som alla färger harmoniserar med varandra. Men som sagt jag har inte varit på plats och sett det med egna ögon än. Längtar att få öppna dörren och få se allt! Åh!!

This picture is from Oliver’s room. I feel that all the colors are harmonizing with each other. But as I said, I haven’t seen it in real life yet.
I can’t wait to open the front door and see it all!

Kram//Xx Cissi 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s