From my garden

1G6A3876

Liljekonvaljer!! Fullkomligt älskar dessa söta blommor. Dessa plockade jag i trädgården idag (eller kan va från grannens trädgård… vem har koll på tomtgränsen liksom…) och nu står dom i en vas på köksbordet och doftar ljuvligt.

Äntligen en varm och fin dag här, och som jag njuter! Ja, först vaknade jag till värsta åskovädret, men sen minsann blev det supervarmt och soligt. Så efter träning, besök på Eddie-Bos skola, hämtning av Oliver, talpedagogen, sen hämta Eddie-Bo, ja då blev det äntligen poolhäng. Lovely!

Önskar dig en fin helg!

Lily of valley!! I just love these cute flowers. They are from my garden, (ok could be from my neighbors side… I mean who knows where the site line goes…) and now they are in a vase on the kitchen table, and they smell amazing.

Finally a warm and sunny day here, and I’m enjoying it so much! Well first I woke up to a thunder storm, but then it turned to a fantastic day. So after workout, a visit to Eddie-Bo’s school, pick up Oliver, his speech, pick up Eddie-Bo, then it was to hang by the pool. Lovely!

I wish you a wonderful weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s