Busy mind but feeling strong

1G6A3882

Hej! Det blev några dagars paus här inne på bloggen. Har bara inte haft tid eller lust att sitta ner vid datorn. Helgen var fylld med aktiviteter och vänner på besök och husvisningar. Och igår var det helgdag här i USA, Memorial Day, så barnen var lediga från skolan, och vi var med vänner på Forest Lake Golf club, hängde vid poolen där.

Hello! A few days off from the blog. I’ve just been busy and not wanting to sit down with the computer. The weekend was filled with activities, we had friends over, house showings, and yesterday when it was Memorial day, we hung out at Forest Lake Golf club with friends.

1G6A3880

Det är så grönt och fint överallt nu. Mina pioner har fina knoppar och denna sommar kommer bli första (och sista…) gången jag får se dom blomma. Vi brukar åka hem till Sverige i mitten på juni. Men nu när vi ska flytta hem, har vi valt att stanna några veckor extra.

It’s so green and beautiful outside. My peonies are growing and this summer will be the first time I will see them in bloom. Normally we go home to Sweden in mid June, but this year since we are moving back home, we decided to stay for a few extra weeks. 
1G6A3877

1G6A3879

Det är mycket som snurrar i huvudet just nu. Glad för denna baksida som är så lugn och harmonisk och som får mig att slappna av, så här sitter jag just nu, planerar och styr upp och andas! Meditation och träning hjälper också bra när det är mycket (eller alltid så klart). Jag mediterar varje dag nu faktiskt, kör spinning och pilates. Ryggen är bättre än nånsin och jag känner mig stark!

My head is spinning and I have a lot on my mind at the moment. I’m thankful for this backyard, it’s so peaceful. Right now I’m sitting here and planning and breathing. Meditation and workout also help my mind when it’s busy (or always of course). I’m actually meditating every day now, and I’m taking cycle classes and pilates. My back is better then ever at the moment and I’m feeling strong!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s