Summer vacation and Bronco

1G6A3887

SOMMARLOV!!! Världens bästa ord tror jag! Igår var Olivers sista dag i skolan. Så stolt över han så jag spricker. Han har varit så duktig och kämpat på, framförallt med sitt tal. Vi fick se en konsert igår, där Oliver sjöng för fullt och sa en mening högt och tydligt utan att ‘fastna’. Applåd till dig min stjärna. (han har dyspraxi).

Summer vacation!!! Maybe the worlds best word I think! Yesterday was Oliver’s last day of school. I’m so proud of him. He’s been working so hard, especially with his speech. They had a cute concert, and he sang and even said a phrase loud and clear without getting ‘stuck’. Applaud for you my star. (He has apraxia).

1G6A3895

1G6A3901

1G6A3905

Sommarlov och Bronco, wooohoo!

Han har gått i ‘Young Five’ detta år, som varit fantastiskt med en liten klass på tio barn och med två underbara lärare. Till hösten ska han börja förskoleklass i Sverige. Jag fällde några tårar igår ska erkännas. Åh ♥ Det kommer bli bra!

Summer vacation and Bronco, wooohooo!

He’s been in a Young Five/Junior Kindergarten this year at Hand-in-Hand, in a small class with ten kids and two amazing teachers. In the fall he will start kindergarten in Sweden. The thought of that and the concert made me emotional ♥ Oh, everything is gonna be alright!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s