Last day of school

1G6A4122

Idag var det Eddie-Bos tur att få SOMMARLOV!!! Han har nu slutat 1:an, och nu till hösten kommer han börja 3:an i Sverige. Hoppas det kommer bli bra, jag tror det. Dom börjar så tidigt med allt här i USA och han är en liten ‘smarty boy’! Men att gå från allt på engelska till svenska kommer ändå bli lite utmaning! Han pratar svenska, men inte felfritt.

Today it was Eddie-Bo’s last day of school, so bring it on SUMMER VACATION!!! He just graduated from first grade and will start third grade in Sweden in August. I think it will be a good fit for him, since they start earlier with everything here compared to Sweden. But to go from everything in English to Swedish will be a challenge in the beginning (he speaks really good Swedish)

1G6A4117

1G6A4132

1G6A4144

Efter skolan blev det glasstårta och sommarlovs-paket.

After school we ate ice cream cake and they got some ‘summer vacation gifts’. 

1G6A4147

1G6A4151

1G6A4159

Tänk att dessa är mina ♥♥  Nu väntar ett långt sommarlov tillsammans, med stora förändringar dock. Försöker förbereda dom så gott det går. Ja, dom vill inte flytta om man frågar dom. Men det kommer bli bra!

My boys ♥♥ Now we have a long summer together in front of us, with big changes. I’m trying to prepare them as much as I can. They do not want to move to Sweden if you ask them. But, it will be ok and good for all of us in the long run!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s